Echipa Minaur Baia Mare de handbal fete redevine HCM Baia Mare! Primarul Cătălin Cherecheș: “Echipa Minaur Baia Mare de handbal fete,  se va reașeza într-o logică normală”

Echipa Minaur Baia Mare de handbal fete redevine HCM Baia Mare! Primarul Cătălin Cherecheș: “Echipa Minaur Baia Mare de handbal fete,  se va reașeza într-o logică normală”

În cadrul conferinței de presă, primarul Municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheș a punctat principalele transformări și obiective ale handbalului feminin băimărean. Pentru sezonul 2019/2020 conducerea tehnică a echipei feminine este: Daniel Kotecz (Team Manager), Costică Buceschi (Antrenor principal), Magdalena Kovacs (Antrenor secund) și Claudia Cetățeanu (Antrenor cu portarii).

“Echipa Minaur Baia Mare de fete, de handbal fete,  se va reașeza într-o logică normală , iubită de către spectatori, de către băimăreni, de către români și se va numi, așa cum este normal, HCM Baia Mare.

E o perioadă de 3 ani de zile în care n-am vorbit despre ceea ce înseamnă handbal, nici nu am fost la Sala Sporturilor și mi-am impus acest lucru.

Din acest moment consider că perioada care mi-am impus-o a expirat, de azi începând voi începe să particip și la meciurile pe care la au atât echipa de handbal fete cât și băieți, cât și echipa de fotbal.

Prioritatea pentru noi fiind următoarea ordine : consolidarea echipei de fotbal și proiectului pe care-l avem pentru Minerul Baia Mare, consolidarea spre performanță și performanță europeană a echipei de handball fete.

Dacă ne reașezăm în matca normală a HCM Baia Mare ne dorim ca și performanțele să ne ducă  din nou spre Liga Campionilor și se va întâmpla acest lucru , nu într-un mod forțat ci într-un mod așezat, într-un mod logic, într-un mod constructiv,

Din perspectivă contractuală prelungim colaborarea cu antrenorul Costică Buceschi, cât și cu celelalte două antrenoare și foste jucătoare ale HCM Baia Mare , respectiv doamnele Magdalena Kovacs și Claudia Cetățeanu.  Eu cred în această formulă, cred în această formulă de conducere tehnică  pentru HCM Baia Mare, căreia putem să-i zicem de pe acum,  HCM Baia Mare.” a declarat  primarul Cătălin Cherecheș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.