Eveniment inedit la Colegiul Tehnic”Anghel Saligny” pentru a  marca Centenarul : 100  ani de sport în România!

Un eveniment inedit a avut loc azi, 28.11.2018, la Colegiul Tehnic”Anghel Saligny” pentru a  marca Centenarul : 100  ani de sport în România!

Activitatea a fost organizată de catedra de Educație fizică și Sport , iar printre invitați  s-a aflat și prof. Pană Clara, soția regretatului antrenor emerit Lascăr Pană.

“ Am avut onoarea să avem alături de noi conducerea colegiului dir. Neamț Alina, dir.adj.Bărcuteanu Marius și o invitată specială,apropiată a sportului și handbalului băimarean d-na prof.PANĂ CLARA soția regretatului antrenor emerit LASCĂR PANĂ.

În cadrul activității s-au susținut referate despre marii sportivi și antrenori ai Romaniei,expoziție cu fișe realizate de elevii claselor vocaționale de handbal(IX-H,X-H,XI-H,XII-H).

Activitatea a inceput cu intonarea imnului României,a continuat cu luările de cuvânt a d-lor directori , organizatorilor și invitaților.

Evenimentul s-a încheiat cu emoționantul moment al HOREI UNIRII, îndrăgit de toți participanții la activitate.

Doresc să le mulțumesc colegilor mei, pentru implicare, organizare și pentru acst eveniment deosebit : Cristian Dariana,Gherman Alin,Baban Cristian,Murariu Romeu,Chindea Anca,Chindea George .”, a menționat organizatorul acțiunii, șeful catedrei de sport , prof. Antonela Sabou Hruban.

Eveniment inedit la Colegiul Tehnic"Anghel Saligny" pentru a marca Centenarul : 100 ani de sport în România!

Eveniment inedit la Colegiul Tehnic"Anghel Saligny" pentru a marca Centenarul : 100 ani de sport în România!

Publicată de Jurnalmm Maramures pe Miercuri, 28 Noiembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.