FC Municipal Baia Mare începe, de miercuri, 1 iulie, pregătirile pentru noul sezon

fcmFC Municipal Baia Mare îşi reia miercuri, 1 iulie, pregătirile în vederea abordării noului sezon, reunirea lotului urmînd să aibă loc la ora 10, la stadionul „Viorel Mateianu”. La prima şedinţă de antrenament, sub comanda antrenorilor Dorin Toma şi Cristian Bogdan, vor fi prezente şi noile achiziţii, în speţă atacanţii Sergiu Arnăutu şi Tudor Mândruşcă, fundaşul dreapta Cătălin Savin, respectiv portarul Iuliu Roşiianu.

În schimb, din lotul noii promovate în Liga a II-a nu se va mai regăsi Andrei Cernea, care se va reîntoarce la Industria Galda de Jos. Probabil băimărenii se vor despărţi şi de alţi jucători în această vară, dar singura certitudine este cea a lui Cernea. Jucătorii lui FC Municipal vor efectua, în primele două săptămîni, antrenamente pe plan local, iar din data de 17 sau 18 iulie este prevăzut un cantonament de 14 zile la Tărlungeni, unde echipa noastră va susţine şi cinci sau şase partide de verificare.

De asemenea, FC Municipal are stabilite deja patru jocuri amicale: în 11 iulie acasă cu Cigand, pe 12 iulie la Debrecen, cu echipa din prima ligă maghiară, în 14 iulie cu Olimpia Satu Mare, iar în 4 august returul cu aceeaşi echipă. În 7 şi 8 iulie este programată vizita medicală. Pe lîngă programul echipei de seniori din această săptămînă, tehnicienii băimăreni vor organiza şi trialuri pentru copii pînă în 19 ani, trialuri care se vor consuma pe parcursul a patru zile, inclusiv sîmbătă, 4 iulie.

Cît priveşte debutul în noul sezon al ligii a II-a, în acest moment totul este o incertitudine. 28 de echipe se pot înscrie în sezonul 2015-2016, iar dacă toate acestea se vor decide să evolueze în noul sezon, atunci vor exista două serii a cîte 14 echipe. În condiţiile în care la startul competiţiei vor fi pînă în 22 de echipe, FRF are în plan să facă o singură serie, situaţie în care costurile ar creşte semnificativ pentru toate echipele. Dar vizavi de noua ediţie de campionat mai multe se vor cunoaşte doar după data de 20 iulie, data limită pentru înscrierea în campionat.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.