Finala Superligii CECBank se dispută sâmbătă între C.S.M. Baia Mare şi R.C.M. U.V.T. Timişoara

rugbyÎncepând cu ora 13.00, efectivele de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică specifice, la Stadionul „Lascăr Ghineţ” din Baia Mare care va găzdui meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Baia Mare şi R.C.M. U.V.T. Timişoara, meci contând în Finala Superligii CECBank. La această competiţie, organizatorul  preconizează participarea unui număr de 2.500 de spectatori, dar şi 100 suporteri ai echipei oaspete.

Jandarmeria Maramureş invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul arenei sportive. Conform legislaţiei în vigoare, se vor executa controale corporale şi ale bagajelor, la dispozitivele de prefiltrare şi la porţile de acces în arenă.

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş face următoarele recomandări:

– spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator (ora de acces, obiecte interzise, locuri de parcare, punctele de acces, etc.);

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forţelor de ordine;

– înainte, pe timpul desfăşurării şi după încheierea competiţiei sportive spectatorii trebuie să dea dovadă de fair-play pentru susţinerea echipei favorite şi să nu arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să nu pătrundă în spaţiul de joc sau să deterioreze mobilierul locului de desfăşurare a meciului;

– participanţii  la acest eveniment trebuie să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.