FOTBAL: Biletele pentru meciurile cu U Cluj si Steaua se vor pune in vanzare incepand de vineri

afis_cupa_romaniei_bilete2-212x300Clubul FCM Baia Mare anunta ca biletele pentru meciurile cu U Cluj si Steaua se vor pune in vanzare incepand de vineri.

In conditiile in care si meciul din cea de a 10-a etapa a Ligii a 2-a de fotbal, dintre FCM Baia Mare si U Cluj se dispute tot in nocturna (24 octombrie cu incepere de la ora 16.00), reprezentantii clubului baimarean vor face un cuplaj intre aceasta partida si cea din optimile Cupei Romaniei, cu Steaua Bucuresti si vor pune in vanzare bilete valabile la ambele meciuri. Tichetele vor costa 80 lei in tribuna oficiala si 40 de lei in restul sectoarelor.

Datorita cererii foarte mari de bilete, clubul FCM Baia Mare anunta faptul ca tichetele vor putea fi cumparate, incepand de vineri, 16 octombrie, de la casieria Stadionului Municipal „Viorel Mateianu” si de la chioscurile de ziare, iar incepand de luni ele vor fi disponibile si online, de pe bilete.ro, cat si din magazinele Inmedio din Baia Mare (care se gasesc in incinta supermarketurilor Kaufland 1 si 2, Auchan, dar si in Gold Plaza), dar si la punctul mobil situat pe platoul din fata Magazinului Universal „Maramures”, de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 17.00.

ATENTIE! Toate locurile de unde vor putea fi achizitionate biletele pentru cele doua partide vor putea fi identificate dupa afisul partidei din optimile Cupei Romaniei, dintre FCM Baia Mare si FC Steaua Bucuresti.

In eventualitatea in care dupa meciul cu U Cluj vor mai ramane locuri libere in tribunele Stadionului Municipal „Viorel Mateianu”, incepand de luni, 26 octombrie, vor fi scoase la vanzare bilete doar pentru partida din Cupa Romaniei, la pretul de 60 lei in tribuna oficiala si 30 de lei in celelalte sectoare.

sursa:fcmbaiamare.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.