Brazilianul Neymar, campion absolut pe Facebook

Atacantul brazilian Neymar nu a reușit să ridice deasupra capului trofeul Cupei Mondiale de fotbal, așa cum a visat, echipa țării sale oprindu-se în semifinale, în timp ce el a devenit indisponibil pentru finalul competiției, după o accidentare suferită în partida din sferturi, împotriva Columbiei.

Cu toate acestea, Neymar a fost campion absolut al CM 2014 în lumea virtuală, unde s-a bucurat de o imensă popularitate. Astfel, pe durata turneului final din Brazilia, vedeta Selecao a reușit să atragă 14 milioane de noi susținători pe Facebook, ajungând acum la un total de 39,3 milioane de fani pe această rețea de socializare.

Ca o curiozitate, niciunul dintre componenții naționalei Germaniei, noua campioană mondială, nu se află printre primii cinci cinci fotbaliști cu cei mai mulți suporteri câștigați pe Facebook pe durata Mondialului brazilian.

Neymar este urmat în acest top de compatriotul său David Luiz (11 milioane), columbianul James Rodriguez (10 milioane), argentinianul Lionel Messi (6,1 milioane) și portughezul Cristiano Ronaldo (6 milioane).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.