FOTO: Victoria din meciul cu Savehof a demonstrat ca HCM-ul poate obtine calificarea!

hcm5Chiar daca uneori jocul a fost dezlanat, s-a vazut vointa si putere de lupta.In plus,cred ca am castigat si la factorul psihic.Daca in primele meciuri din CL,cu Thuringer sau,mai recent,cu Metz am pierdut si pe fondul afectarii psihice,cu Savehof s-a vazut ca fetele pot rezista presiunii si mai mult pot sa revina si sa depaseasca momentele mai „delicate”.

Dupa parerea mea,mai ales prin prisma jocului de duminica cu Larvik,cred ca Gyor poate fi invinsa si la Baia Mare si in deplasare.Se vede lipsa celor trei piese de baza:Gorbitz,Amorim,Lunde, Adrienn Orban sau Jelena Grubisic .Echipa maghiara este inca la nivelul cautarilor.Are,intr-adevar in componenta o jucatoare senzationala:Heidi Loke,de departe cel mai bun pivot din lume,iar acum,in lipsa lui Gorbitz, rolul de servant ii revine lui Aniko Kovacsics.

Cred ca daca antrenorul va pune „bogyguarzi”la Kovacsics și la rusoaica Anna Sen(atentie si la Muller) se va produce destabilizare iar Loke nu va mai fi atat de eficienta.De altfel in meciul cu Larvik(care,fie vorba intre noi,n-a prea stralucit nici ea), Kovacsics(10) si Loke(4) au fost principalele marcatoare.

Cred deasemenea ca si la Viborg e o”paine de mancat”.Au mari probleme financiare si,aceasta instabilitate plus accidentarile(Fisker,Damjanovic etc) s-ar putea sa ne creeze o oarecare lejeritate iar noi putem profita.Sigur,trebuie sa jucam in primul rand.La Viborg musai trebuie anihilate cele trei guri de tun: Burgaard,Gulden si Rike Skov. Una peste alta,la o analiza succinta,daca noi ne respectam programul si batem si,coroborat si cu celelalte rezultate,am putea merge mai departe chiar de pe locul 3. Iar de acolo:Dumnezeu cu mila! Eu sunt super optimist!

foto:ehfcl.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.