Gabriela Szucs, convocată la naţionala României

gabiPe adresa HCM Baia Mare au sosit convocările la lotul naţional de senioare al României pentru 11 jucătoare şi pentru fizioterapeutul Adrian Ionescu.

Reunirea reprezentativei este planificată pentru 27 septembrie, în Bucureşti, urmând ca în 8 şi 11 octombrie România să dispute meciuri de calificare la Campionatul European din 2016, în compania Lituaniei şi a Belarusului.

11 jucătoare de la HCM Baia Mare au fost convocate pentru campania de pregătire de la finalul lui septembrie şi pentru cele două meciuri oficiale pe care naţionala României le va disputa la începutul lunii octombrie. Este vorba despre Valentina Ardean Elisei, Ana-Maria Tănăsie, Luciana Marin, Laura Oltean, Gabriela Perianu, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Gabriela Szucs, Adriana Nechita, Ionica Munteanu şi Paula Ungureanu.

Naţionala se va reuni în capitală, în 27 septembrie, pentru a pregăti cele două partide de la începutul lunii octombrie pe care le va disputa în vederea calificării la Campionatul European care va avea loc în decembrie 2016, în Suedia. În 8 octombrie, la Râmnicu Vâlcea, România va întâlni Lituania, pentru ca în 11 octombrie naţioanala ţări noastre să evolueze la Minsk, în compania reprezentativei din Belarus.

Pentru aceste acţiuni a fost convocat la naţionala României din partea HCM Baia Mare şi fizioterapeutul Adrian Ionescu.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.