Gabriella Szűcs, la primul ei meci în tricoul roşu al României. Bravo Gabi!

gabiGabriella Szűcs a debutat aseară, la Rm. Vîlcea, în tricoul României. După 96 de selecţii în naţionala Ungariei, interul stînga a ales să joace sub „tricolor”.

Gabriella Szűcs a fost încîntată de atmosfera pe care naţionala a avut-o aseară, la Rm. Vîlcea. La primul ei meci în tricoul roşu al României, ea recunoaşte că a avut mari emoţii, conform celor de la gsp.ro.

– Gabi, cum te-ai simţit pe teren, la imn, iar în sala de la Vîlcea?
– Emoţiile m-au copleşit. Era primul meci sub „tricolor” (pune mîna pe tricou), primul meci după mulţi ani la Vîlcea, şi mi-au tremurat un pic picioarele, trebuie să recunosc. Colegele însă m-au ajutat, au fost alături de mine.

– A fost victorie, dar ai început repede cu două eliminări. Ţi-a fost teamă că o vei primi şi pe a treia?
– Sincer, nu! Am fost un pic mai atentă, colegele m-au sprijinit mai mult, dar nu am jucat cu frică. Şi dacă eram eliminată, nu se întîmpla nimic! Mă bucur însă că am debutat cu o victorie, a fost o atmosferă extraordinară şi mă rog la Dumnezeu doar să fiu sănătoasă.

– Te-ai întors la Vîlcea după cinci ani. Cum a fost?
– Destinul m-a adus iar la Vîlcea. La Oltchim am început handbalul în România, am avut mari satisfacţii, şi Vîlcea pot spune că va rămîne mereu în inima mea.

– Cum vezi echipa României. Gabi? Cum simţi formaţia acum, din interiorul ei?
– E o echipă foarte bună, cu jucătoare bune, între primele echipe din Europa. Îmi doresc să ajung cu România la Olimpiadă pentru că eu am fost şi cu Ungaria la Jocurile Olimpice şi ştiu ce înseamnă asta. Olimpiada e maximum, un sportiv fără a merge la Jocurile Olimpice e ca o regină fără coroană!

sursa:gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.