Gold Stars Baia Mare a reuşit să cucerească 12 medalii

După mai multe luni în care pandemia ne-a limitat accesul în bazinele de înot, fiind suspendate concursurile sportive, iată că Ungaria revine la normalitate. La Szentes, într-un bazin descoperit de 33 de metri, s-au aliniat la start peste 200 de sportivi masters, printre care și reprezentanți ai Clubului Sportiv Gold Stars Baia Mare. Motivaţia şi dorința de a fi iarăşi pe blockstarturi au făcut ca înotătorii legitimaţi la clubul băimărean să cucerească 12 medalii.
Stoica Sorin, categoria 35-39 de ani – locul I în probele de 200 metri bras, 66 metri bras, 66 metri  liber, 66 metri  fluture, locul II la 33 metri liber.
Istvan Hitter, categoria 40-44 de ani – locul I 66 metri  bras, locul II in probele de 33 metri bras şi 200 metri bras.
Delia Ana Kovacs, categoria 45-49 de ani – locul II 100 metri  mixt, 33 metri spate, 66 metri spate, locul III in proba de 66 metri liber.
Mulțumim sponsorului principal, Ferro, pentru echipamentele sportive și asigurarea financiară pentru a participa la acest concurs.
Felicitări organizatorilor care au respectat toate regulile impuse pentru stoparea răspândirii virusului SARS CoV-2 și curajul de a demonstra că sportul este cea mai bună cale de socializare și respect între oameni.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.