Gold Stars Baia Mare, la Campionatele Mondiale de Inot Masters, Canada

Competitia va reuni sute de sportivi din intreaga lume si se va desfasura in perioada 1-10 august, in Montreal, Canada la Complexul Aquatic Parc Jean-Drapeau. Andreea Szigyarto-Nicolescu, Delia Ana Kovacs, Andrea Szeghalmi si Teodora Peride Hauptricht vor repreznta, pentru prima oara in istoria inotului maramuresean, un club de natatie masters din Baia Mare.

„Ne bucuram ca am reusit sa ajungem sa reprezentam Baia Mare si implicit Romania la o competitie de o asemenea anvergura. Un vis s-a transformat in realitate. Imi doresc ca alaturi de colegele mele sa ne imbunatatim timpii la toate probele la care vom participa”, a punctat Delia Kovacs, vicepresedinte Gold Stars Baia Mare.

Sportivele de la Gold Stars Baia Mare vor concura atit in probele de 50 de metri, cit si la cele de rezistenta, respectiv 200 si 800 metri. Totodata, fetele vor inota si in probele de stafeta 4×50 m liber, 4×50 m mixt. Campioanatele de Inot Masters vor reuni sportivi trecuti de 25 de ani care vor participa la toate sporturile de apa, respectiv inot, inot sincron, inot in ape deschise, polo, sarituri in apa si altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.