Halep, Victorie extraordinară la Roland Garros. S-a calificat în semifinale !! Victorie Romania!!!

Daca mai exista bucurii, lacrimi de fericire, clipe care raman in memoria noastra, acestea sunt date de sportivii romani, care ne daruiesc motive de mandrie.

Sferturi de finala Roland Garros. Cand spunem sferturi de finala, cu totii avem emotii, ne aducem aminte de sferturile Cupei Mondiale din SUA 1994. Nu a fost cazul azi, fiindca Simona a reusit sa se impuna , dupa un inceput ezitant, in care Svitolina a incercat sa se depaseasca. 5-0, nu ne vine sa credem, nu se poate. Halep incepe sa-si revina, dar, Svitolina castiga cu 6-3. Credem in continuare in victoria lui  Halep.

Setul  doi. Svitolina la un pas de victorie. Meciul merge intr-o directie favorabila adversarei romancei. 5-1. Cine sa mai creada? Cum mai poate fi obtinuta victoria in situatia data? Rand pe rand, ne resemnaseram si, la anul se va putea. Simona isi revine. Ce forta, cata determinare, spirit de sacrifiu si  se ajunge in tie-break. Svitolina are minge de meci.  S-a terminat totul aici? Speranta moare ultima, Simona va reveni. Simona egaleaza la seturi, 1-1. Sperantele renasc. Haide Simona!

Simona crede in sansa ei, stie ca milioane de romani din toate colturile lumii sunt cu ochii pe ea. O urmaresc, trebuie sa castige, haide Simona, nimic nu e imposibil. Se poate!

Setul trei. Simona defileaza, Svitolina, nu se regaseste, daca ar fi fost un meci de box, ar fi fost numarata de cateva ori. Simona se indreapta spre victorie. Castiga setul cu 6-0. Setul decisiv. Castiga meciul. Simona este in semifinale. Simona poate castiga turneul de la Roland Garros. Dar, pana atunci urmeaza meciul din semifinale cu Pliskova. Simona poate castiga turneul, Pliskova poate fi invinsa.  Haide Simona!

In sufletele romanilor este cald, desi afara ploua infernal, desi sunt putine bucurii cotidiene, desi mai exista pe strada oameni care i-a prins ploaia, bucuria este impartasita de toti romanii. Pe masini vad steagul tarii, vad oameni care se bucura, indiferent de ce marca masinii. Indiferent ca sunt scumpe sau foarte scumpe, sentimentul de bucurie, n-are limite de bucurie. Si maine trebuie sa sarbatorim. Si maine, Simona, ne poate aduce inca o bucurie. Poate, doar sportul ne poate aduce clipe de fericire. Sa credem in sansele Simonei! Hai Simona! victorie!!!!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.