Handbal – Gyor câştigă pentru a doua oară consecutiv Liga Campionilor

**VIDEO** Gyor - Buducnost 27-21. Cristina Neagu a pierdut finala Ligii Campionilor

Gyor a câştigat, pentru al doilea sezon consecutiv, Liga Campionilor. Handbalistele antrenate de Martin Ambros au învins-o pe Buducnost şi s-au răzbunat pentru finala din 2012.

Unguroaicele au început în forţă şi, după 14 minute, conduceau cu 7-2. A fost momentul în care a ieşit la rampă Cristina Neagu. Românca a înscris două goluri consecutive şi Buducnost s-a apropiat, dar nu pentru mult timp. Katrine Lunde Haraldsen a făcut minuni în poartă şi gazdele şi-au creat un avantaj de 6 goluri.

Neagu şi Dalby au reuşit să mai puncteze, dar la pauză muntenegrencele erau conduse, 10-15. Fosta jucătoare a Oltchimului, Bulatovic, a înscris primul gol al reprizei secunde pentru Gyor, dar răspunsul trupei lui Dragan Adzic a venit prin aceeaşi Cristina Neagu.

Cea mai bună jucătoare din 2010 a fost fără greşeală, a înscris două goluri, a reuşit trei pase decisive şi Buducnost s-a apropiat. Emoţiile handbalistelor maghiare s-au risipit imediat – trio-ulGorbicz, Loke, Amorim a fost de neoprit şi scorul a capătat proporții.

La 26-20, când finala era jucată, spiritele au degenerat atât pe parchet, cât şi în tribună. Forțele de ordine au intervenit în sectorul rezervat fanilor muntenegreni, iar Knezevic şi Cvijic au suferit accidentări grave în urma unor faulturi dure ale jucătoarelor adverse și a fost nevoie de intervenția medicilor.

După reluare, fiecare echipă a mai înscris câte un gol și finala Ligii Campionilor s-a încheiat 27-21 pentru Gyor, care rămâne pentru încă un an în posesia trofeului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.