HCM Baia Mare a a egalat CSM București în fruntea clasamentului

 

hcmVicecampioana României, HCM Baia Mare a ajuns, în prezent, la cinci victorii consecutive în Liga Națională de handbal feminin. Echipa băimăreană a trecut de Dunarea Brăila, în meciul avut în deplasare, cu scorul de 30-25.

Până la pauză,  jucătoarele noastre au reușit să ia avans față de adversarele din Brăila, distanțându-se la patru goluri. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 16-12, pentru HCM Baia Mare. După pauză, jucătoarele de la Dunărea Brăila au venit mai motivate în teren, însă până la finalul meciului au reușit să înscrie doar alte 13 goluri, față de jucătoarele HCM, care au marcat de alte 14 ori în poarta gazdelor.

hcm1Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Gabriela Perianu, cu șase goluri, de la HCM Baia Mare, urmată de Geiger și Jezic, cu câte cinci goluri. De de la  Dunărea Brăila s-a remarcat jucătoarea Pârvuț. În urma acestei noi victorii, a cincea consecutivă pentru HCM Baia Mare, vicecampioana României egalează campioana CSM București și se mențin ambele echipe în fruntea clasamentului, cu cinci victorii din cinci disputate până în prezent.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.