HCM Baia Mare a câștigat cu 29-27 pe terenul celor de la Neptun Constanța

h7HCM Baia Mare a câștigat cu 29-27 pe terenul celor de la Neptun Constanța, în deschiderea etapei a 17-a a Ligii naționale feminine. A fost ultimul meci al băimărencelor înainte de meciul de Liga Campionilor din Suedia, cu Savehof, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, duminică, de la ora 15:00.

Jucătoarele băimărence nu au reușit să se mobilizeze în debutul meciului astfel că, la jumătatea primei reprize, gazdele aveau un avans de 4 goluri (9-5 !) fapt ce l-a determinat pe antrenorul Tonje Tiselj să ceară time-out. Egalarea avea să vină abia în minutul 26, când campioana europeană Camila Herrem a marcat pe contra-atac (12 – 12). Tot egal, dar la 15, a fost scorul la pauză, după ce Andreea Enescu a înscris pentru Neptun în ultimele secunde.

Baia Mare a schimbat jocul în partea a doua, iar la jumătatea reprizei aveau deja 6 goluri în plus pe tabela (18-24). Pe final, tot constănțencele au reușit să se mobilizeze, impulsionate de antrenorul Ion Crăciun, astfel că Baia Mare a învins în final la doar două goluri diferență, cu 29-27.

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost Andreea Enescu, de la Neptun Constanța, care a marcat nu mai puțin de 15 goluri, mai mult de jumătate din golurile echipei sale, în timp ce de la HCM s-au evidențiat Eliza Bucheschi și Alexandra Do Nascimento, fiecare cu câte 6 reușite.

1 COMENTARIU

  1. Echipa a jucat foarte slab in prima jumatate, joc indisciplinat, aparare indisciplinata in special din partea lui Abbingh si Gjeorgjievska din 10 suturi pe poarta am primit 11 goluri :), in atac nu au fost idei, performanta portarului egala cu zero, 7 metrii omis ceva de groaza, repriza secunda a fost mai buna, laude ptr Ungureanu,Buceschi , Pirvut, Szucs, Makeeva si Herrem

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.