HCM Baia Mare a câştigat Cupa României, urmeaza campionatul

hcm HCM Baia Mare a câştigat  la Târgovişte , Cupa României la handbal feminin, după ce a învins în finală formaţia HCM Roman, cu scorul de 23-21 (11-08)

HCM Baia Mare a început tare partida, conducând cu 5-0 în minutul 17! HCM Roman s-a pornit mai greu, dar a revenit în ultimele 15 minute.  Primul gol a fost marcat de Horobeţ, după ce Romanul ratase 10 aruncări la poartă. Jucătoarea primei reprize a fost Paula Ungureanu, care a avut 14 intervenţii! 

paula

La pauza HCM Baia Mare a avut  avantaj de trei goluri în finala Cupei Românei cu HCM Roman după primele 30 de minute, scor 11-8.

cupa handbal

In repriza a doua  echipa pregătită de Costică Buceschi a avut permanent controlul partidei, adversara reuşind să strângă rezultatul în final. Momentul psihologic s-a consumat în minutul 56, când Horobeţ a ratat ocazia de a înscrie la 18-21 într-o situaţie de superioritate numerică. Cele două echipe şi-au disputat cu ardoare trofeul, motiv pentru care s-au acordat şi 18 eliminări. Paula Ungureanu a fost desemnată jucătoarea partidei. „Ne bucurăm pentru ce am realizat la Târgovişte, dar rămânem concentrate pe campionat”, a declarat imediat după joc Ungureanu.

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.