HCM Baia Mare – HC Zalau 42-30 (19-16) în al doilea joc de la turneul din Cluj

„Letale” pe contraatac şi „rele” în apărare, handbalistele de la HCM Baia Mare au învins cu 42-30 (19-16) echipa HC Zalău în al doilea meci programat pentru campioana României la turneul internaţional din Cluj. Vizând în primul rând găsirea formulelor perfecte de echipă, Costică Buceschi a folosit tot lotul avut la dispoziţie, fără să pună preţ pe deznodământul acestui amical.

Aşa că un relativ echilibru s-a păstrat până la finele primei reprize, dat fiind că deşi băimărencele au reuşit să se distanţeze până la şase goluri (12-6, min. 20), 13-7 (min. 21), HC Zalău a reuşit să recupereze şi să se apropie la 19-16 după 30 de minute de joc.

Debutul în actul secund echilvalează, însă, cu „recital” dat de campioana României, băimărencele punctând de cinci ori consecutiv (este 24-16 in minutul 34), iar sălăjencele se pierd pe traseu, urmând pentru ele şase minute în care nu dau gol, dar primesc patru la rând (30-21, min. 44). Nici măcar momentele în care HCM Baia Mare are două eliminate nu le sunt prielnice jucătoarelor selecţionerului României. Cu 42-30 îşi adjudecă HCM-ul victoria în acest al doilea amical.

HCM Baia Mare: Arenhart (7 intervenţii), Ungureanu (7), Dumanska (2) – Do Nascimento 8, Nechita 6, Herrem 5, Geiger 4, Szucs 4, Ardean Elisei 4, Buceschi 3, Oltean 2, Lobach 2, Gjorgjijevska 2, Marin 1, Tătar 1.

În perioada 8-10 august, HCM Baia Mare va evolua la ediţia 21 a Memorialului „Tomas Jakubco”, la Michalovce, alături de Iuventa Michalovce (care este atât campioana Slovaciei, cât şi a campionatului comun organizat de Slovacia şi Cehia), Astrakhanocka Astrakhan (echipa din Rusia care a făcut în această vară cele mai mari investiţii şi care va evolua în Cupa EHF) şi DVSC Debrecen din Ungaria.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.