HCM Baia Mare – U Alexandrion Cluj Meciul va începe la ora 18.00, în sala „Horia Demian”

hcm-uclujHCM Baia Mare întâlneşte azi U Alexandrion Cluj în deplasare, în ultima etapă din returul Ligii Naţionale. Meciul va începe la ora 18.00, în sala „Horia Demian”, şi va fi arbitrat de braşovenii Alexandru Constantin şi Paul Iacob.

În etapa precedentă, băimărencele au bătut cu 30-20 CSM Unirea Slobozia pe propriul teren, clujencele au pierdut cu 26-40 meciul disputat în deplasare la Corona Braşov. Cu 69 de puncte, HCM este pe primul loc în clasamentul momentului, cu 26 de puncte U Alexandrion este pe locul 10.

Cele două adversare de mâine se cunosc: două meciuri oficiale au mai jucat în acest an competiţional: în turul Ligii a fost 35-25 pentru HCM, în sferturile Cupei României victoria a fost tot a campioanelor, la scorul de 35-23.

„Ne-am întâlnit în 2015 cu echipa din Cluj în Cupa României, ne cunoaştem. Noi nu avem altceva de făcut decât să ne continuăm calea pe care am pornit în ianuarie împreună. Consider că fetele sunt profesioniste şi că vor juca bine în Cluj, obţinând victoria”
, a declarat antrenorul Tone Tiselj.
Foto (c) Dan Mezok

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.