HCM Baia Mare joacă azi acasă la campioana Europei

12998572_886381644803868_9141090641589710298_nHCM Baia Mare va evolua azi, începând cu ora 20.00, acasă la campioana Europei, Buducnost. Partida este prilejuită de manșa secundă a sferturilor de finală din EHF Champions League. Pornită din start ca favorită pentru calificarea în Final Four, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor a făcut un mare pas spre Budapesta încă din Baia Mare, învingând cu 29-24 vicecampioanele României.

HCM întâlnește azi Buducnost în manșa secundă din sferturile de finală ale EHF Champions League. Deținătoarea trofeului Ligii Campionilor s-a impus în prima manșă cu 29-24 (17-10), asigurându-și – încă din Baia Mare – în mare măsură biletul pentru turneul Final Four din Budapesta. În tur, Allison Pineau a fost principala marcatoare pentru gazde, cu șapte reușite, în timp ce Cristina Neagu, cu opt goluri, a fost golghetera Buducnost.

”Ne dorim un joc bun în Muntenegru, care să semene cu ce am făcut în repriza secundă din Baia Mare. Nu va fi ușor”, a spus Aurelian Roșca. ”Nu ne-am apărat așa cum știm, dar sunt convins că vom juca mai bine în Podgorica și că ne vom califica în Final Four”, a declarat pentru eurohandball.com Milena Raicevic.

Buducnost nu a mai pierdut în EHF Champions League un meci pe propriul teren din 10 martie 2013, atunci când muntenegrencele erau învinse de Györi Audi ETO KC cu 22-21. ”Prima șansă de calificare în Final Four a fost din start a campioanelor din Muntenegru. Noi ar trebui să ne bucurăm că jucăm în compania lor și că am ajuns în sferturile Ligii Campionilor”, a declarat antrenorul HCM-ului.

”Aștept cu nerăbdare să joc din nou în Podgorica pentru că știu cum e atmosfera acolo și ard de nerăbdare să o simt din nou, chiar dacă voi face asta din postura de adversar. Singurul lucru important pentru coechipierele mele și pentru mine este să dăm în jocul de duminică tot ce avem mai bun și să savurăm fiecare minut din acest meci”, a declarat Katarina citată de eurohandball.com.

Buducnost – HCM se joacă mâine, de la ora 20.00 (ora României), în Complexul Sportiv Moraca din Podgorica.

Jocul va fi condus de cehii Jiri Opava și Pavel Valek. Observator EHF: Josip Posavec (Croația). Delegat EHF: Janka Stasova (Slovacia).

sursa:hcmbaiamare.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.