HCM Baia Mare joacă mâine acasă cu CSM Unirea Slobozia

hcm baia mare1Partida dintre HCM Baia Mare şi CSM Unirea Slobozia are loc mâine, în sala sporturilor „Lascăr Pană”, începând de la ora 18.00. Jocul este programat de penultima etapă a returului. În tur, victoria a revenit băimărencelor la scorul de 33-21.

Confruntarea cu CSM Unirea Slobozia este prima după eşecul suferit de campioana României în Rusia, o înfrângere care a dus la eliminarea HCM-ului din Liga Campionilor. „Trebuie să recunosc că îmi pare foarte rău că am ratat această calificare, care ar fi fost ceva ce ar fi intrat în istoria handbalului. Pentru noi, însă, Liga Campionilor s-a terminat. A fost un traseu frumos, fetele s-au antrenat din greu şi au jucat bine. Acum trebuie să ne concentrăm pe Liga Naţională şi pe Cupa României. Vom avea mai mult timp pentru antrenamente, pentru discuţii, iar fetele care au fost mult timp accidentate vor avea acum răgazul să reintre în echipă”, a declarat antrenorul Tone Tiselj.

Înaintea acestei partide de mâine, băimărencele sunt pe locul 2 în clasament, cu 66 de puncte (un joc mai puţin disputat faţă de liderul actual al Ligii, CSM), în timp ce gruparea din Slobozia este pe locul 13 cu 18 puncte. „Ştim foarte multe despre echipa din Slobozia. O echipă nou promovată, dar care joacă peste tot cu ambiţia de a câştiga. Noi ne-am mobilizat pentru această partidă pe care dorim să o câştigăm atât pentru public, cât şi pentru noi”, a spus Aneta Pîrvuţ.

În tur, victoria a fost a băimărencelor la scorul de 33-21.

Revenind la jocul de mâine, acesta va fi arbitrat de Bogdan Dordea (Sibiu) şi Marian State (Buzău). Observator din partea FRH a fost delegat Constantin Milcu (Mehedinţi).

Intrarea la meci se realizează pe baza biletelor şi abonamentelor. Un bilet costă 5 lei. Casa de bilete de la sala sporturilor va fi deschisă mâine, între orele 10.00 şi 18.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.