HCM Baia Mare joacă mâine cu CSM Ploieşti primul meci acasă din noul sezon

HCM Baia Mare dispută primul joc acasă din ediţia 2014/2015 a Ligii Naţionale în compania CSM Ploieşti mâine, începând cu ora 18.00. Antrenorul Costică Buceschi a declarat că victoria este prioritatea numărul 1 în acest meci, după care vin spectacolul pentru suporteri şi numărul de goluri. De asemenea, tehnicianul mai speră ca partida să se termine fără accidentări.

Se vor afla faţă în faţă echipe cu ambiţii diferite pentru acest sezon şi care la poli opuşi au şi debutat în noul an competiţional. HCM Baia Mare a început cu victorie la SCM Craiova noua ediţie de Ligă, la scorul de 32-21, în schimb CSM Ploieşti a pierdut cu 21-29 meciul de acasă jucat în compania Coronei Braşov. Şi dacă HCM-ul vizează în acest an păstrarea laurilor de campioană naţională, echipa antrenată de Gheorghe Covaciu, fost jucător al HC Minaur Baia Mare, doreşte calificarea în play off.

„Sperăm să jucăm cât mai aproape de nivelul maxim pe care îl putem atinge la ora actuală, să jucăm foarte rapid pentru că avem o echipă care poate face acest lucru. Avem jucătoare care se pot suplini una pe alta  şi acest lucru este un atu pentru noi. Sperăm să facem şi spectacol pentru public. În primul rând ne interesează victoria, apoi numărul de goluri şi ne dorim să nu intervină accidentări”, a declarat antrenorul Costică Buceschi.

„De abia aşteptăm acest meci. Vom încerca să facem un joc cât mai bun, să încercăm să mulţumim pe toată lumea şi ştim că suporterii vor fi alături de noi ca întotdeauna: al 8-lea jucător este mereu important pentru noi”, a spus Luciana Marin.

HCM Baia Mare întâlneşte mâine, începând cu ora 18.00, CSM Ploieşti, în cadrul etapei a doua din Liga Naţională. Partida va fi arbitrată de Dorel Gurbina şi Emilian Stanciu, observator din partea FRH a fost delegat Ilie Vizitiu. Meciul va fi televizat în direct de Digisport.

Accesul spectatorilor se face pe baza abonamentelor sau biletelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.