HCM Baia Mare joacă mâine pentru Supercupa României

Supercupa României este primul „război” oficial pe care HCM Baia Mare îl poate câştiga în sezonul 2014/2015. Campioana îşi dispută trofeul cu HCM Roman mâine, începând cu ora 19.45 (meci transmis în direct de Digi Sport 3), în Braşov. Partida va fi condusă de arbitrele Diana Florescu (Piteşti) şi Anamaria Stoia (Bucureşti).

HCM Baia Mare va disputa mâine, în compania HCM Roman, prima partidă oficială din anul competiţional 2014/2015, un joc contând pentru desemnarea câştigătoarei Supercupei României. Gruparea din Baia Mare este deţinătoarea trofeului, cucerit anul trecut în detrimentul clujencelor de la U Jolidon, la scorul de 33-28.

„Mergem la Braşov cu un singur gând: acela de a câştiga primul trofeu din sezonul 2014/2015”, a declarat Costică Buceschi. După campania de pregătire a noului an competiţional, tehnicianul băimărencelor mărturiseşte: „Am crescut din toate punctele de vedere: ca talie, ca valoare, ca forţă. Cred că ne putem bate cu oricine din campionat şi sper să dovedim asta încă de la primul meci oficial”.

HCM Baia Mare şi HCM Roman şi-au disputat în sezonul precedent finala Cupei României, învingătoare fiind gruparea din Maramureş, la scorul de 23-21.

În această dimineaţă a plecat spre Braşov echipa, acasă rămânând Diniş Vârtic, Abbingh, Do Nascimento, Geiger (toate accidentate), Tiron (examene) şi Cetăţeanu.

Partida este programată mâine în sala sporturilor din Braşov, începând cu ora 19.45. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 3 şi va fi condus de cuplul de arbitre format din Diana Florescu (Piteşti) şi Anamaria Stoia (Bucureşti).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.