HCM BAIA MARE s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale!

hcm1HCM Baia Mare s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de handbal feminin, miercuri, după ce a învins-o pe CSM Ploiești cu scorul de 40-24, în al doilea meci din primul tur al fazei play-off. HCM  câștigase și primul meci la Ploiești , cu scorul de 31-20.

În penultimul act, HCM Baia Mare va înfrunta, HCM Roman, care a întrecut-o pe SCM Craiova cu scorul de 22-20 (9-8), în Bănie, în al doilea meci din primul tur al fazei play-off. HCM Roman câștigase și primul meci, pe teren propriu, cu scorul de 27-21.

hcmCSM București s-a calificat și ea în penultimul act al campionatului, după 28-20 (în deplasare) și 29-26 (acasă) cu Dunărea Brăila.

Ultima echipă din careul de ași va fi decisă dintre Corona Brașov și HC Zalău, aflate acum la egalitate, 1-1. HC Zalău s-a impus pe teren propriu cu 23-19, iar Corona și-a luat revanșa sub Tâmpa, 30-18. Meciul decisiv are loc joi, de la ora 18,30, la Brașov.

Semifinalele vor avea loc tot după sistemul cel mai bun din trei meciuri, primul fiind programat pe 12 mai, când HCM Roman și Corona/HC Zalău vor fi gazde, iar următoarele vor avea loc pe 16 mai și, eventual, pe 18 mai, la Baia Mare și București.hcm2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.