HCM Baia Mare și CSM București își dispută azi, de la ora 20:00, Supercupa României

CSM București și HCM Baia Mare își dispută Supercupa României, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

**VIDEO** CSM București și HCM Baia Mare își dispută Supercupa României, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

Reîncepe lupta pentru supremaţie şi în handbalul feminin. Cele mai bune echipe din România, CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare,dau prima bătălie în Supercupa României miercuri, de la ora 20:00.

Duelul galactic din handbalul feminin românesc se reia chiar din primul meci al sezonului. Maramureșencele au cucerit Cupa chiar în fața lui CSM, în timp ce echipa lui Mette Klit și-a luat revanșa cu 2-0 la general în finala Ligii Naționale.

„Sper din suflet să reușim. Bineînțeles, pentru CSM este prima dată când joacă Supercupa și ne dorim să ajungă la noi acasă.”, a spus Iulia Curea, de la CSM București.

„Ne dorim foarte mult acest trofeu și sperăm să dăm totul pe teren să putem să îl obținem.”, a spus și Aurelia Brădeanu, una dintre noile achiziții ale bucureștencelor.

„Sperăm să ne ridicăm la nivelul acestei competiții și totuși este un joc prematur, înainte de campionat și sperăm să fie un joc atractiv pentru spectatori și pentru telespectatori.”, a declarat antrenorul lui HCM Baia Mare, Aurelian Roșca.

„Cred că va fi un meci tare, pentru că și CSM București și echipa noastră avem jucătoare bune.”, a spus și Iulia Dumanska, de la gruparea băimăreană.

Partida dintre CSM București și HCM Baia Mare va fi arbitrată de cel mai bun cuplu feminin din țară, Anamaria Stoia și Diana Carmen Florescu.

Meciul va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 3, miercuri, de la ora 20:00.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.