HCM Minaur a început sezonul cu o victorie

Cu o victorie a început HCM Minaur noul sezon, scor 23-20, în fața unei adversare de tradiție, CSA Steaua Alexandrion București. La pauză, diferența dintre cele două echipe a fost tot de trei goluri, Minaur conducând cu scorul de 13-10. Cei mai buni jucători ai echipei noastre au fost Nikola Eklemovic și Peter Tatai. Nikola a reușit să marcheze șapte goluri, în timp ce Peter a avut 14 intervenții și a reușit să apere trei aruncări de la 7 metri.

Începutul de meci a fost destul de modest, primul gol marcându-se în minutul 3 de către oaspeți, care au condus pentru prima și ultima dată în acest meci. HCM Minaur a trecut în avantaj în minutul 9, la scorul de 4-3. Cea mai mare diferență dintre cele două echipe s-a stabilit în minutul 20 (scor 9-4). Până la finalul primului act, steliștii au reușit să recupereze din diferență, iar la pauză scorul a fost 13-10.

A doua repriză a fost mai slabă pentru HCM Minaur, oaspeții reușind să se apropie la un singur gol, diferență care a predominat în repriza secundă. În ultimele cinci minute de joc, HCM Minaur a reușit să se distanțeze, iar scorul final a fost 23-20, echipa noastră reușind așadar prima victorie din sezonul 2014/2015.

Etapa următoare, HCM Minaur se va deplasa la campioana en-titre, HCM Constanța.

Sala Polivalentă “Lascăr Pană” – etapa 1, Liga Națională
Arbitrii: Georgian Băducu și Răzvan Voicu (Buzău)
Minute de eliminare: 10-12
Aruncări de la 7m: 4-5 (transformate 3-2)
HCM Minaur: Peter Tatai (14 intervenții + 3 aruncări de la 7m), Răzvan Pop – Nikola Eklemovic (7 goluri – 2 din 7m), Cristian Malmagro (6-1), Viorel Fotache (3), Steffen Stegavik (2), Patricio Chavez (2), Antonio Pribanic (1), Daniel Bera (1), Ivan Milas (1), Alexandru Sabou, Bogdan Mihai, Tudor Marta, Andrei Popescu, Mihai Bușecan, Mihai Huta. Antrenori: Lars Walther – principal, Petru Pop – secund
Steaua București: Laufceac (13 intervenții), Tenghea (a apărat un 7m) – Vancea (4 goluri), Salinas (4-1), Nistor (3), Georgescu (3), Szoke (2), Hrimiuc (2 -1), Corzo (1), V. Vlad (1), Juverdianu, Stanciu, Macovei, Pîrîianu, Șt. Vlad, Arsene. Antrenor: Viorel Mazilu;

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.