HCM Minaur încearcă legitimarea a trei sportivi de la Academia de Handbal Minaur

academieHCM Minaur încearcă să completeze lotul de jucători prin aducerea a trei sportivi ai Academiei de Handbal Minaur. Deoarece perioada de transferuri s-a terminat, singurii jucători care pot fi legitimați sunt cei care provin de la Centrul Național de Excelență din Sighișoara sau CSU CNOT Brașov.

Cei trei sportivi pe care HCM Minaur încearcă să îi legitimeze sunt Vlad Bondor, Marius Pop, respectiv Răzvan Apostu. Legitimați la Academia de Handbal Minaur, cei trei sportivi joacă pentru CSU CNOT Brașov în urma unei înțelegeri mutuale pe care a avut-o clubul cu Federația Română de Handbal. Academia de Handbal Minaur îi cedează pe cei trei sportivi cu titlu gratuit.

Vlad Bondor (inter stânga) și-a terminat în vara anului 2015 junioratul la Academia de Handbal Minaur, echipă pentru care a jucat în Divizia A, al doilea eșalon handbalistic din România. Răzvan Apostu (portar) și Marius Pop (extremă stânga), băimăreni de origine, au terminat junioratul la Centrul Național de Excelență din Sighișoara, echipă pentru care au jucat în Divizia A.

Vlad Bondor, Răzvan Apostu și Marius Pop au câștigat în 2015 Campionatul Național rezervat juniorilor I alături de Clubul Sportiv Școlar nr. 2 din Baia Mare.

sursa:minuar.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.