HCM Minaur – Misiune complicată la Cupa Municipiului Vaslui din cauza accidentărilor

Mâine, la ora 10.00, HCM Minaur pornește spre Vaslui, acolo unde echipa băimăreană va participa – în perioada 14-16 august – la Cupa Municipiului Vaslui. Misiunea echipei antrenate de Lars Walther este, însă, complicată de numărul mare de accidentați.

Andrei Popescu, Nikola Eklemovic, Steffen Stegavik, Ivan Milas, Viorel Fotache și Alexandru Sabou sunt jucatorii cu probleme de sănătate. Dacă primii trei nu vor face deplasarea la Vaslui, ultimii trei vor însoți echipa, dar prezența lor în teren stă sub semnul întrebării.

La turneul din Vaslui participă Știința Bacău, CSU Suceava, HCM Minaur Baia Mare și HC Vaslui în grupa A; CSM Călărași, Steaua București, Olimpus 85 Chișinău și Dinamo București în grupa B.

În prima zi de turneu, joi, 14 august, HCM Minaur întâlnește Bucovina Suceava (ora 15,45). Vineri, 15 august, băimărenii au meci de la ora 14.15 cu Știința Bacău, pentru ca – de la ora 21.15 – să aibă meci în compania gazdelor de la HC Vaslui (meci televizat de Digisport). Ziua de sâmbătă este dedicată partidelor pentru clasamentul competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.