HCM Minaur a pierdut în această seară partida împotriva Dunării Călărași, scor 20-23!

HCM Minaur a pierdut în această seară partida împotriva Dunării Călărași, scor 20-23, iar distanța dintre cele două echipe în lupta pentru ultimul loc de Play-off este de un singur punct. La pauză, echipa din Călărași a condus la cinci goluri diferență, scor 8-13. Pentru HCM Minaur, Răzvan Pop a reușit 15 intervenții (a apărat și o aruncare de la șapte metri), iar Albert Cristescu a fost cel mai bun marcator, cu șase goluri.

HCM MINAUR - DUNAREA CALARASI

Începutul de partidă a fost mai bun pentru călărășeni, care au condus cu 1-4 după primele șapte minute de joc. HCM Minaur a restabilit egalitatea la patru în minutul zece după ce a marcat trei goluri consecutive. Cu 10 minute înainte de final, Dunărea Călărași stabilește diferența maximă dintre cele două echipe (5 goluri), scor 5-10. Prima repriză s-a terminat tot la cinci goluri în avantajul oaspeților, scor 8-13.

HCM MINAUR - DUNAREA CALARASI

În primele zece minute ale reprizei secunde, HCM Minaur a redus diferența la doar două goluri, scor 14-16, diferență păstrată în marea majoritate a reprizei secunde (15-17 min. 45, 16-18 min. 50). În minutul 55, oaspeții au condus cu 17-21, pentru ca la finalul celor 60 de minute diferența dintre Dunărea Călărași și HCM Minaur să fie de trei goluri, scor 20-23.

În ultimele două etape ale sezonului regulat, HCM Minaur va evolua în deplasare la Energia Tg. Jiu și pe teren propriu cu HC Adrian Petrea Reșița. Dunărea Călărași va juca etapa următoare pe propriul teren în fața echipei CSM Focșani, pentru ca în ultima etapă să se deplaseze la Vaslui.

sursa:minaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.