IATĂ ce a PROMIS Raul Fotonea la finalul meciului cu Dinamo, referitor la demisia anunțată după meciul de la Iași. Vezi când își va mai da din nou demisia…VIDEO+FOTO

Azi 14 decembrie 2017 sala Lascăr Pană din Baia Mare a fost gazda meciului , din cadrul Ligii Zibrilor la handbal , dintre  CS Minaur Baia Mare și Dinamo București.

Dacă ultimul meci  cu Politehnica  Iași  a  lăsat echipa băimăreană într-o  “mizerie morală” așa cum a declarat antrenorul Raul Fotonea, iată că  azi, CS Minaur Baia Mare a învins Dinamo, meciul terminându-se cu victoria echipei băimărene scor 27-25.

IATĂ ce a declarat Raul Fotonea la final meciului cu Dinamo re…

IATĂ ce a declarat Raul Fotonea la final meciului cu Dinamo referitor la demisia anunțată după meciul de la Iași. Vezi când își va mai da din nou demisia…

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 14 Decembrie 2017

După înfrângerea  de la Iași, Raul Fotonea, antrenorul principal, și-a înaintat demisia, dar iată că azi, după meciul cu Dinamo , antrenorul și-a schimbat optica , declarându-ne :

N-o să înțeleg niciodată din ce cauză la meciurile din deplasare nu reușim să ne motivăm la fel ca la meciurile de acasă. După victoria  cu Dinamo ,din această seară, sper că punctele câștigate să conteze în lupta noastră pentru calificarea în  playoff. Dacă nu ne vom califica în playoff atunci punctele câștigate cu Dinamo nu vor mai conta în play-out, dar vor conta pentru moralul nostru, pentru echipă . Băieții merită toate felicitările la finalul acestui meci ,pentru felul cum au reușit să iasă din mizeria morală în care am fost.

Referitor la demisia anunțată după meciul de la Iași și în cazul unei noi serii de înfrângeri ,Raul Fotonea, antrenorul principal a declarat :    “Promit că nu voi mai face asta ,o să plec doar când conducerea clubului consideră acest lucru“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.