”Kangurițele” din Baia Mare – locul II la Concursul de coregrafie Kangoo Jumps

1934660_1169078146460188_5037664962942482775_nKangurițele” din Baia Mare – locul II la Concursul de coregrafie Kangoo Jumps

A devenit o tradiție ca `n fiecare an, Asociația M.A.M.E. să organizeze sesiuni de mișcare în stil Kangoo Jumps (Concurs coregrafie în cadrul evenimentului caritabil sportiv „Kangoo Jumps pentru Viaţă”).

A devenit o tradiție ca `n fiecare an, Asociatia M.A.M.E. să organizeze sesiuni de miscare în stil Kangoo Jumps. Recent, la Sala de Sport Gheorghe Roman din Cluj-Napoca, s-a desfășurat cea de-a șaptea ediție a acestui eveniment. Cei mai buni antrenori de kangoo jumps din țară, dar și din străinătate respectiv Kinga Sebesteyen, Marius și Brândușa Rusu, Ciprian Cavajdan, Ildiko Marica, Cristina Pintea, Sofia Gospodinova au oferit tutor celor prezenți o adevărată ședință de kangoo jumps. Kinga Sebesteyen și Kangoo Club România au fost și anul acesta alături de copiii diagnosticați cu cancer și alte boli grave de care Asociația M.A.M.E. are grijă. Fondurile strânse din taxa de participare au fost donate Asociației M.A.M.E. cu scopul de a asigura, pe parcursul anului 2016, copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport și recuperare medicală oferite gratuit în cadrul Centrului Steluțelor.

Fondurile strânse din taxa de participare au fost donate Asociației M.A.M.E.

Recent, la Sala de Sport Gheorghe Roman din Cluj-Napoca, s-a desfășurat cea de-a șaptea ediție a acestui eveniment. Cei mai buni antrenori de kangoo jumps din țară, dar și din străinătate respectiv Kinga Sebesteyen, Marius și Brândușa Rusu, Ciprian Cavajdan, Ildiko Marica, Cristina Pintea, Sofia Gospodinova au oferit tutor celor prezenți o adevărată ședință de kangoo jumps. Kinga Sebesteyen și Kangoo Club România au fost și anul acesta alături de copiii diagnosticați cu cancer și alte boli grave de care Asociația M.A.M.E. are grijă. Fondurile strânse din taxa de participare au fost donate Asociației M.A.M.E. cu scopul de a asigura, pe parcursul anului 2016, copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport și recuperare medicală oferite gratuit în cadrul Centrului Steluțelor.

Kangoo Jumps reprezintă interes din ce în ce mai ridicat

Kangoo Jumps constituie cea mai nouă tehnică de aerobic din lume. Acest sport , față de care băimăreni ;i nu numai prezinta interes din ce in ce mai ridicat, poate fi parcticat doar cu ghete special pentru Kangoo Jumps. Sistemul autentic al arcurilor eliptice se presează la fiecare pas făcut si asfel neutralizează impactul cu solul. Rezultatul constă `ntr-o săritură interesantă care protejează articulațiile ;i oferă o senzație de putere si lipsa de greutate corporală, care ar putea fi comparată cu mersul `n aer. Starea de euforie rezultată `n urma folosirii ghetelor Kangoo Jumps ne motivează să le folosim din ce `n ce mai mult.”Muumim celor peste 300 de persoane care au fost alături de noi la evenimentul sportiv caritabil „Kangoo Jumps pentru Viața” care e a avut loc la Cluj-Napoca și, în mod special, participanților din afara țării care au parcurs distanțe considerabile pentru a fi prezenți la eveniment. Mulțumim instructorilor care au urcat pe scenă pentru a susține diferite sesiuni de miscare în stil kangoo Jumps! Mulțumim trupei Sobis coordonată de Camelia Dinu, trupei de copii coordonată de Marius&Brandușa Rusu și lui Vasilică Ceterașu pentru momentele speciale pregătite! Mulțumim pentru prezența campionului mondial la box profesionist, Mihai Leu, invitatul special al evenimentului! Mulțumim, de asemenea, domnului Liviu Alexa pentru susținerea evenimentului prin donarea sumei de 200 euro, cât și prin oferirea a 300 de sandwich-uri si 300 de sticle de apă plată participanților noștri! Mulțumim Gizella Botiș, reprezentant Forever Living, pentru sfaturile oferite în vederea adoptării unui stil de viață sănatos!”, au declarat reprezentanții Asociației M.A.M.E

Băimăreanca Cristina Pintea este cea care în urmă cu șapte ani a adus Kangoo Jumps în municipiul Baia Mare. Pasiunea ei pentru acest sport pe ghete nu a trecut neobservat în rândul băimărecelor acestea ”îndragostindu-se” imediat de sportul pe ghete. A pregătit coregrafia, după care timp de două săptămâni, și-a antrenat fetele pentru convenția de la Cluj-Napoca.

  • Care sunt satisfacțiile unui antrenor `n momentul `n care `;i vede fetele cum evoluează?
  • Dupa părerea mea unul dintre rolurile esentiale ale unui instructor este acela inspirațional. Le provoc pe fete în mod constant să devină cea mai bună varianta a lor. Este un feeling grozav cand privesc clasele mele de Kangoo Jumps și observ cum toate persoanele se străduiesc să își depășească limitele, sa devina mai bune. Este o experientă unică să conduci un grup de oameni spre a se simți mai bine cu ei înșiși. A;a cum probabil ai remarcat, sportul ne face mai fericiți și asta datorită secreției de endorfine. Endorfinele acelea pe care le resimt toate cursantele sunt fix cele care conduc la crearea unei atmosfere încărcate de energie pozitivă! Categoric acest lucru îmi aduce un sentiment de satisfactie personală.
  • C]te fete au participat la concursul de Kanogoo Jumps și ce loc ați ocupat?
  • Am fost 11 fete: Gurza Noemi, Danci Andreea, Butean Oana, Butean Paula, Moody Andreea, Pop Ancuța, Iluț Ofelia, Pesliuc Janina, Borghyos Cristina, Matei Cristina ;i eu. În urma concursului am oinut locul II.
  • Este adevărat că `n urmă cu 7 ani, tu ai fost cea care a adus `n Baia Mare Kangoo Jumps?
  • Așa este. Eu l-am adus. A fost visul meu de cand l-am văzut la o convenție. Am făcut toate cursurile posibile care erau la vremea respectivă. Apoi am inspirat destulă lume să devină instructor.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.