Lars Walter a spus ADIO Minaur! ”Vă mulţumesc foarte mult pentru ospitalitate. Hai Minaur!”

larsLars Walter este tranșant: Nu va mai reveni pe banca tehnică a Minaur!

Lars Walter, fostul antrenor al echipei de handbal masculin, Minaur Baia Mare este tranșant: nu se va mai întoarce  pe banca tehnică a echipei, deși, pentru o vreme, au existat speranțe că acest lucru ar fi posibil.

Lars Walter va rămâne în istoria handbalului băimărean ca unul dintre cei mai buni antrenori ai clubului, care a adus reușite spectaculoase în sportul din orașul nostru. Din nefericire, decizia lui pare a fi una fermă și nimic nu l-ar face să se răzgândească. Plecarea lui de la Minaur când echipa era în plină glorie (câștigase Cupa României, Super Cupa și Minaur a acces în Liga Campionilor) este una greu de explicat. Pentru jucătorii ce l-au respectat, pentru spectatorii și fanii ce l-au iubit, Lars Walter a lăsat un mesaj, azi, pe pagina de Facebook Fan Minaur Baia Mare, un grup constituit doar pentru iubitorii clubului băimărean de către un alt iubitor al handbalului, al sportului în general, un suporter adevărat, colegul nostru, Daniel Pop.

”Acum ştiu că nu mă voi întoarce la Minaur. Lucrurile nu au mers aşa cum am promis. Asta se întâmplă uneori în viaţă şi atunci trebuie să renunți la un țel şi să faci noi planuri pentru viitor. Mi-a plăcut că mi-am petrecut timpul într-un oraş frumos și am mulţi prieteni acolo, suficienți pentru o nouă viaţă. Mai presus de toate, doresc să mulţumesc minunaților fani şi suporteri. M-ați făcut să mă fantastic. Chiar puteţi crea o atmosferă uimitoare la meciuri. De asemenea, am avut ocazia să vorbesc cu mulţi dintre voi, fapt care m-am bucurat foarte mult. Aşa că, vă rog, continuați ceea ce faceți. Vă mulţumesc foarte mult pentru ospitalitate. Hai Minaur!”

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.