Lars Walther pe banca tehnică a HCM Minaur Baia Mare, începând de luni, 12 octombrie

lars1Date fiind evenimentele recente din viața Handbal Club Municipal Baia Mare, dorim să facem câteva precizări pentru informarea opiniei publice și din respect pentru suporterii acestui club.

Dosarul DNA care are în prim-plan clubul băimărean nu este unul de corupție, HCM având disponibilitatea să ofere orice informații solicitate oricărei instituții a statului român. Fiecare ban public și privat a fost folosit strict în interesul sportului și al reprezentării orașului Baia Mare și a României în competițiile europene de prestigiu, cu respect pentru prevederile legii.

HCM Baia Mare mulțumește principalului finanțator, municipiul Baia Mare, pentru susținerea și deschiderea demonstrate față de cele două echipe de handbal care reprezintă în acest sezon România în Liga Campionilor. De asemenea, HCM apreciază faptul că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, prin implicarea sa personală în susținerea sportului, a dus la îndeplinire atribuțiile prevăzute de lege, asigurând cadrul necesar pentru “funizarea serviciilor publice de interes local” care privesc, printre multe altele, inclusiv sportul.

larsMunicipiul Baia Mare rămâne alături de HCM și alocă suma de 2.100.000 lei, necesară pentru ieșirea din impasul în care clubul se află și pentru reglarea relațiilor contractuale cu sportivii, astfel încât atât echipa de handbal feminin, cât și cea de handbal masculin să reprezinte cu succes România în întrecerile continentale în care sunt angrenate. De asemenea, sprijinul financiar venit din partea municipalității vizează și readucerea antrenorului Lars Walther pe banca tehnică a HCM Minaur Baia Mare, începând de luni, 12 octombrie.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.