Liga Florilor: C.S. Minaur Baia Mare şi C.S.M. Slatina-începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, vor fi prezente la datorie pentru a asigura măsurile de ordine publică şi condiţiile de securitate pentru participanţi, acţionând pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale pe timpul desfăşurării manifestărilor sportive ce vor avea loc în perioada următoare.

În ziua de 27 octombrie a.c.,  începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se va desfăşura meciul de handbal feminin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi C.S.M. Slatina, din cadrul etapei 7, Liga Florilor de Handbal Feminin.

Sâmbătă şi duminică, 27 şi 28 octombrie a.c., zilnic începând cu ora 10.30, în zona montană din împrejurimile oraşului Baia Sprie se va desfăşura competiţia sportivă „Cupa Xtreme Offroad Maramureş 2018”, ediţia a V-a.

Legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă  astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste manifestări sportive; Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi paza sau al forţelor de ordine; De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Solicităm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică care vor fi asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea manifestărilor sportive, să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, în vederea desfăşurării în condiţii optime a competiţiilor sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.