LOVITURĂ! FRF îl interzice definitiv pe Mirel Rădoi pe banca Stelei

radoiComitetul Executiv al FRF a decis joi să schimbe regulamentul, după ce Mirel Rădoi a fost suspendat de UEFA pentru că a dat indicaţii în timpul meciurilor din preliminariile Ligii Campionilor.

FRF a hotărât în şedinţa de joi ca de acum înainte doar antrenorul principal și secunzii săi să fie singurii membri al staff-ului care pot da indicaţii în timpul meciurilor. În aceste condiţii Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, nu va mai avea acest drept, în caz contrar gruparea roş-albastră urmând să fie sancţionată.

Pînă acum regulamentul spunea că oricine de pe bancă poate face acest lucru, atîta timp cît doi sau mai mulţi membri ai staff-ului nu dădeau indicaţii în acelaşi timp.

Astfel, dacă în competiţiile UEFA a fost suspendat şi nu va mai putea sta pe bancă pînă nu va obţine licenţa PRO, Rădoi poate urmări meciurile echipei sale pe bancă, alături de staff, în Liga 1, însă nu mai poate discuta cu elevii săi în timpul meciurilor, fiind trecut în organigrama Stelei ca director sportiv, din cauză că nu are licență.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.