Mădălina Zamfirescu, transferul cel mai nou al HCM Baia Mare

Mădălina Zamfirescu este cel mai recent transfer pe care l-a perfectat HCM Baia Mare. Născută în 31 octombrie 1994, în Râmnicu Vâlcea, coordonatorul de joc al naţionalei de tineret va fi împrumutată în acest an competiţional grupării SCM Craiova, acolo unde alte trei jucătoare legitimate la campioana României au fost îmrpumutate pentru noul sezon. Este vorba despre Aneta Pârvuţ, Ana Maria Tănăsie şi Cynthia Tomescu.

Mădălina Zamfirescu a absolvit Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea şi a jucat la Centrul Naţional de Excelenţă de Handbal din Râmnicu Vâlcea. Din vara lui 2013 a evoluat pentru CSM Ploieşti. Din 2010, Mădălina Zamfirescu este componentă a echipei naţionale de tineret a României. Oficialii HCM Baia Mare au anunţat azi transferul ei la campioana României.

„Este o jucătoare de mare valoare şi de mare perspectivă. Este componentă a lotului naţional de tineret şi transferul ei reprezintă încă un pas pe care HCM Baia Mare îl face pentru a-şi consolida poziţia în viitor”, a declarat primarul Cătălin Cherecheş.

„Mă bucur tare mult că am făcut acest pas şi sper să nu dezamăgesc. Pentru mine este o onoare că am venit la această echipă”, a spus Mădălina Zamfirescu.

Mădălina va juca în acest an la SCM Craiova, urmând să fie coechipieră cu alte trei jucătoare legitimate la HCM Baia Mare şi împrumutate pentru un sezon, Aneta Pârvuţ, Ana Maria Tănăsie şi Cynthia Tomescu.

„Craiova are o echipă tânără, de viitor. Sperăm să creăm probleme multor echipe şi, de ce nu, să ne îndeplinim obiectivul: locurile 1-8!”, a declarat Mădălina.

Handbalista (născută în 31 octombrie 1994, în Râmnicu Vâlcea) poate evolua atât pe postul de coordonator de joc, cât şi pe cel de inter stâng.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.