Mâine, cu începere de la ora 17:30, HCM Minaur va juca împotriva echipei HC Odorhei

minaurMâine, cu începere de la ora 17:30, HCM Minaur va juca pe propriul teren în cadrul etapei cu numărul 15 din Liga Națională, a doua din retur, adversara campioanei din sezonul precedent urmând să fie HC Odorhei, echipă care s-a aflat pe primul loc la sfârșitul sezonului regulat din ediția 2014/2015.

Accesul la acest meci se va face pe bază de abonament sau bilet, prețul unui tichet de acces fiind de 10 lei. Biletele se vor pune mâine în vânzare la casa bilete de la Sala Polivalentă “Lascăr Pană” în intervalul orar 10:00-17:30. De asemenea, partida va putea fi urmărită în direct pe Digisport.

În primul meci din retur, HCM Minaur a pierdut pe terenul echipei Dinamo București, scor 35-28, în condițiile în care pe foaia de joc s-au aflat doar zece jucători (dintre care trei portari). Tot șapte goluri au avut dinamoviștii în avantaj și la pauza jocului, scorul fiind 19-12. Oaspeții noștri de mâine, HC Odorhei s-au impus în etapa precedentă pe teren propriu în fața nou-promovatei CSM Ploiești, scor 28-25.

La HC Odorhei evoluează și Cristian Ghiță, sportiv care a început sezonul la HCM Minaur, dar care ulterior și-a reziliat contractul cu echipa campioană pe cale amiabilă.

În clasamentul momentului, HCM Minaur ocupă poziția a noua, având 23 de puncte după 14 jocuri, în timp ce HC Odorhei se află pe ultima poziție a podiumului cu 30 de puncte acumulate tot în 14 jocuri.

Partida de mâine va fi arbitrată de cuplul Fiscu (Timișoara) – Moldoveanu (Argeș), în timp ce observator din partea Federației Române de Handbal va fi domnul G. Antonescu din Argeș.

Miercuri, 09 decembrie a.c., efectivele de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare la două competiţii sportive.

De la ora 16.30, jandarmii băimăreni vor asigura condiţiile de securitate specifice la meciul de handbal masculin dintre echipele H.C.M. Minaur Baia Mare şi H.C. Odorhei, din cadrul Ligii Naţionale de handbal masculin. La această competiţie organizatorul preconizează participarea unui număr de 1.500 spectatori.

De la orele 19.00, se va desfăşura meciul de volei dintre echipele C.S. Ştiinţa Explorări Baia Mare şi C.S. Tricolorul Ploieşti, din cadrul Campionatului Naţional de volei masculin. La această competiţie organizatorul preconizează participarea unui număr de 200 spectatori.

În situaţia în care se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, sportivilor, oficialilor, personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participant, se va acţiona pentru restabilirea ordinii publice în interiorul arenei sportive. Reamintim că răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în interiorul arenei sportive revine organizatorului.

Intrarea si accesul publicului, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Jandarmeria Maramureş invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul sălii polivalente. Conform legislaţiei în vigoare, se vor executa controale corporale şi ale bagajelor, atât la dispozitivele de prefiltrare, cât şi la porţile de acces în sală.

Jandarmeria informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş face următoarele recomandări:

– spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator (ora de acces, obiecte interzise, locuri de parcare, punctele de acces, etc.);

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forţelor de ordine;

– înainte, pe timpul desfăşurării şi după încheierea competiţiei sportive spectatorii trebuie să dea dovadă de fair-play pentru susţinerea echipei favorite şi să nu arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să nu pătrundă în spaţiul de joc sau să deterioreze mobilierul în interiorul locului de desfăşurare a meciului;

– participanţii la acest eveniment trebuie să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.