Mâine, toate drumurile duc la Sala Polivalentă Lascăr Pană! Minaur întâlnește pe HC Metalurg!!!

minaurMâine, cu începere de la ora 16:00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” HCM Minaur va juca în fața macedonenilor de la HC Metalurg în ultimul joc din turul grupei D a EHF Velux Champions League. Intrarea spectatorilor la acest meci se va face pe bază de bilet, prețul acestuia fiind de 30 lei.

În etapa precedentă, HCM Minaur a remizat pe terenul celor de la Elverum, scor 28-28, după ce norvegienii au marcat golul egalării cu câteva secunde înainte de finalul celor 60 de minute. La pauză, HCM Minaur a condus cu 9 la 14. Oaspeții noștri de mâine au pierdut la limită în Danemarca, în fața celor de la Skjern, scor 20-19.

În clasamentul grupei, ambele echipe au câte patru puncte, obținute după patru jocuri (1 victorie, 2 egaluri – Minaur, respectiv 2 victorii – HC Metalurg).

În campionatul intern, după două meciuri disputate, HC Metalurg a obținut punctaj maxim, în timp ce HCM Minaur ocupă locul șapte, după nouă meciuri jucate.

Zomimak-Metalurg-27.05.2015-11-610x376

Meciul de mâine va fi arbitrat de portughezii Ivan Cacador, respectiv Eurico Nicolau, în timp ce observator din partea EHF va fi muntenegreanul Predrag Pavicevic.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.