Manchester United și Cristiano Ronaldo au încheiat contractul

Oficial, CR7 evoluează la Mondialul din Qatar fără echipă. Acum, portughezul se poate concentra pe turneul din Asia, unde ar putea demonstra că nu este un „bătrân expirat”, așa cum a declarat antrenorul de la Manchester United.

„Cristiano Ronaldo este liber să plece de la Manchester United, în baza unui angajament de comun acord, cu efect imediat.

Clubul îi mulțumește pentru imensa contribuție pe care a avut-o de-a lungul celor două experiențe de pe Old Trafford”, au transmis cei de la Manchester United, pe Twitter.

Superstarul a confirmat despărțirea.

„În urma discuțiilor cu Manchester United, am căzut de acord să încheiem contractul. Iubesc Manchester United și îi iubesc pe suporteri, asta nu se va schimbă niciodată!

Simt că acesta este cel mai bun moment pentru a începe o nouă provocare. Le urez celor de la Manchester United tot binele”, a notat Ronaldo, pe Twitter.

Cristiano Ronaldo vs. Erik ten Hag. Războiul declarațiilor

Lusitanul a declarat că managerii și antrenorul nu-l tratează cu respect. Mai mult, atacantul i-a acuzat pe cei de la United că prin diverse metode, au încercat să-l provoace pe CR7 să plece încă din sezonul trecut, cel al „revenirii pe Old Trafford”.

„Mă simt trădat! Am simţit că unii oameni nu mă vor aici, nu doar în acest sezon, ci şi în sezonul trecut. Nu am niciun respect pentru Erik ten Hag pentru că nu mă respectă. Dacă nu ai respect pentru mine, nu voi avea nici eu pentru tine”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru Piers Morgan.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.