MARAMURES – Meciurile din Liga a patra, filmate integral

Pentru a preîntâmpina incidentele în timpul meciurilor de fotbal disputate în județul Maramureș, începând din acest retur toate jocurile din Liga a patra și derby-urile din Liga a cincea și din campionatele juniorilor vor fi filmate integral.

Începând din returul sezonului 2017/2018, toate meciurile din Liga a patra vor fi filmate integral, pentru a preîntâmpina evenimente nedorite în timpul jocului și pentru a ușura misiunea Comisiei de Disciplină în cazuri de divergențe. De asemenea, vor fi astfel monitorizate și partidele cu miză sau risc de incidente din Liga a cincea și din campionatele juniorilor.

14 camere video complet utilate au fost achiziționate de către AJFMM în baza unei aplicații de finanțare a FRF destinată dezvoltării fotbalului județean.
 Proiectul de monitorizare video a meciurilor vine să susțină demersurile făcute de AJFMM în ultimii opt ani pentru a avea în județ un fotbal cât mai curat, dominat de spiritul de fair play. Demersuri ale căror rezultate nu s-au lăsat așteptate: numărul sancțiunilor a scăzut(dacă în 2009 erau arătate 291 de cartonașe roșii, în 2017 au fost acordate 121), iar etapele de suspendare s-au împuținat și ele (de la 517 în 2009 s-a ajuns la 235 în 2017).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.