Maramureșul – gazdă bună la Târgul de Turism al României

12527695_1551524828496120_127197788_nÎn perioada 25-28 februarie, Centrul Expozițional Romexpo – București găzduiește Târgul de Turism al României, manifestare dedicată prezentării celor mai importante și atractive destinații turistice din țară și străinătate.

Maramureșul este reprezentat de o delegație formată din angajați ai Serviciului de Turism și Promovare a Județului din cadrul Consiliului Județean Maramureș, din artiști ai Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, dar și din reprezentanți ai operatorilor în domeniul turismului. Amenajat sub forma unui interior de casă tradițională, standul Maramureșului a fost primul vizitat  de delegațiile oficiale prezente la deschiderea festivă a manifestării, care a avut loc azi în jurul prânzului. Conform tradiției, oaspeții au fost întâmpinați cu pâine și sare și au fost invitați să guste din pălinca maramureșeană. N-au lipsit nici muzica și dansul, elemente care constituie unul dintre cele mai importante puncte de atracție pentru turiștii care doresc să viziteze Maramureșul.

Dacă prima zi a fost destinată delegațiilor oficiale, participanții susțin că, începând de mâine, se așteaptă la un mare aflux de vizitatori. Cei care vor trece pragul casei maramureșene amenajate la Romexpo vor putea afla, din materialele puse la dispoziție de participanți, care sunt locurile de vizitat în Maramureș și care sunt motivele pentru care merită să viziteze județul nostru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.