Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C.M. Baia Mare şi A.C.S. „Speranţa” Coltău

Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică la  meciul de fotbal ce va avea loc miercuri, 16 iulie a.c., în municipiul Baia Mare, jandarmii acţionând pentru a preîntâmpina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale. 

  Astfel, începând cu ora 17.30, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” din municipiul Baia Mare se va disputa în cadrul primei faze din Cupa României la Fotbal, meciul de fotbal dintre echipele F.C.M. Baia Mare şi A.C.S. „Speranţa” Coltău, la care măsurile de ordine vor fi asigurate de către Jandarmeria Maramureş.

Jandarmeria Maramureş solicită atât suporterilor, cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime.

De asemenea, Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.