Melinda Geiger evoluţie de excepţie în meciului HCM Baia Mare- Corona Braşov

sport-GEIGER_0e019adcfeÎn primul joc din Final 3, HCM Baia Mare a învins în deplasare cu 35-30 (15-16) pe Corona Braşov. După o primă repriză echilibrată, oaspetele s-au desprins în repriza secundă la 7 goluri diferenţă pe fondul unei evoluţii de excepţie a Melindei Geiger, care a marcat prin câteva torpile de la 9 metri, şi a unor intervenţii bune ale portarului Mihaela Băbeanu. Din păcate, la mijlocul primei reprize Geta Diniş Vârtic s-a accidentat la genunchi şi a fost transportată cu ambulanţa la spital. Piciorul accidentat i-a fost pus în ghips, urmând ca mâine să i se facă un RMN pentru a se stabili un diagnostic.

Echipa băimăreană a fost însoţită la Braşov de circa 150 de suporteri, care şi-au încurajat frenetic favoritele pe toată durata partidei.

Corona Braşov: Mârcă, Dedu – Brădeanu 10 (5), Chiper 7, Zamfir 3, Hotea 2, Manda 2, Briscan 2, Apetrei 2, Ţăcălie 2, Burghel, Pricopi, Tudor, Raţiu. Antrenori: Bogdan Burcea, Vasile Curiţeanu.HCM Baia Mare: Ungureanu (5 int.), Băbeanu (8) – Geiger 9, Buceschi 8 (1), Ardean Elisei 7, Nechita 7, Marin 3, Oltean 1, Bondar, Diniş Vârtic, Szucs, Rudics, Tătar. Antrenori: Costică Buceschi şi Magdalena Kovacs.

Aruncări de la 7m: 5-2 (transformate 5-1, a ratat Marin).Minute de eliminare: 10-14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.