Michael Schumacher a fost conștient în timpul transferului său în Elveția

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, transferat luni de la Grenoble (Franța) la Lausanne (Elveția), a fost conștient pe toată durata călătoriei organizate în cel mai mare secret și a avut în cea mai mare parte a timpului ochii deschiși, dezvăluie ziarul elvețian Blick.

Cotidianul a reușit să găsească serviciul de ambulanță care a efectuat transportul, o societate cu sediul la Viege, în Haut-Valais (cantonul elvețian Valais), fief-ul lui Sepp Blatter, președintele FIFA.

Responsabilul societății, Mathias Volken, a confirmat că s-a ocupat de transferul lui Schumacher, fără să facă alte precizări.

Deplasarea a fost organizată de familia și personalul lui Michael Schumacher ca o operațiune a serviciilor secrete, adaugă Blcik.

Societatea a primit contractul pentru aducerea unui bolnav la Grenoble, fără să știe că este vorba de multiplul campion mondial de Formula 1, deoarece i-a fost furnizat un nume fals.

Angajații serviciului de ambulanță care s-au ocupat de transport au fost obligați să-și închidă telefoanele mobile, în timp ce au văzut fața lui Schumacher, care a slăbit foarte mult în cursul celor 170 de zile de spitalizare la Grenoble, după gravul accident de schi suferit în decembrie 2013, la Meribel, în Alpii francezi, scrie ziarul.

Schumacher n-a vorbit, însă a comunicat cu cei din ambulanță prin mișcări ale capului, în timpul celor 200 km de la Grenoble la Lausanne.

Familia lui „Schumi”, care locuiește la Gland, în Elveția, nu departe de Lausanne, a anunțat luni, spre surpriza generală, că septuplul campion al lumii a ieșit din coma în care a fost plasat după accident și că a fost transferat la spitalul universitar din Lausanne, una dintre cele mai bune clinici elvețiene, la care lucrează mari specialiști în neurologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.