Micii campioni naționali la snowboard: Petric Iluț și Laura Zanetti au reprezentat Baia Mare cu mândrie!

Copiii ne reprezintă cu mândrie și cinste la campionatele naționale și cele mondiale. Săptămâna trecută, 26-28 martie 2021, la Madaras Harghita  a avut loc competiția Battle On Snow , campionatul Național de snowboard al Romaniei.

Baimareanul Patric Iluț ( 12 ani ) a reusit să-și păstreze ambele titluri de campion național, atat la slopestyle cât și la snowboardcross ! Patric a participat la ambele discipline , la categoria groms ( sub 15 ani ).

La fete, disciplina slopestyle, câștigatoarea este tot din Baia Mare, Laura Zanetti obtinând titlul de campioană națională.

Battle on Snow este cel mai mare concurs de snowboard din România, fiind și singurul eveniment FIS din România.

Cei mai buni rideri din Romania, și nu numai, își dau întâlnire în fiecare an în luna martie, la Madaras Harghita, în încercarea de a deveni campioni național, și de a acumula puncte FIS !

Baia Mare, prin riderii săi se impune din nou pe scena snowboardingului național, unde atâat Patric Iluț , cât și Laura Zanetti dominî de ană buni competițiile !

Tot in acest interval ( 26-28.03) Patric a mai  câștigat titlul „Best Next Generation”- cel mai bun atlet de outdoor sub 18 ani, din România, în cadrul evenimentului „Gala Muntelui 2021”, eveniment ce a vut loc la Castelul Cantacuzino din Bușteni .

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.