Minaur Baia Mare  promovează în Liga 2, alături de Oțelul, Progresul Spartac, Dumbrăvița și Slatina

Minaur Baia Mare  promovează în Liga 2, alături de Oțelul, Progresul Spartac, Dumbrăvița și Slatina

Minaur Baia Mare a promovat în Liga 2, în timp ce gruparea CS Hunedoara va petrece și sezonul următor în Liga 3. Formația lui Ciprian Danciu a câștigat partida de pe teren propriu cu scorul de 4-1 în barajul de promovare în Liga 2, după înfrângerea din tur, scor 1-2.

Minaur Baia Mare a întors rezultatul din tur și a promovat în Liga 2.Minaur Baia Mare a avut de recuperat un gol în fața celor de la CS Hunedoara, după rezultatul de 1-2 din tur, dar elevii lui Ciprian Danciu au fost montați la maximum în retur.

Baia Mare a făcut un joc solid, iar în minutul 30 avea deja 2-0. Oaspeții au redus din diferență, însă gazdele au marcat pentru 3-1 chiar înainte de pauză.

Repriza a doua a partidei dintre cele două formații nu a fost una la fel de reușită ca prima. Ambele formații au jucat pe contre, iar în prelungirile partidei, Patrick Petre a obținut o lovitură de la 11 metri, transformată de Stanciu, care a închis tabela la 4-1.

În urma acestui rezultat, Minaur Baia Mare a promovat în Liga 2, alături de cei de la Oțelul, Progresul Spartac și Dumbrăvița.

Rezultatele barajului de promovare în Liga 2
Minaur Baia Mare – CS Hunedoara 4-1. În tur: 1-2

Progresul Spartac – CS Tunari 3-1. În tur: 4-0

Odorheiul Secuiesc – CSM Slatina. În tur: 0-0. Meciul a intrat în prelungiri la scorul de 1-1, în retur. Oaspeții au obținut calificarea la loviturile de la 11 metri, scor 4-3.

Casa are nevoie de aer proaspăt? Nu trebuie să spargi vreo bancă. Urmărește Buget pentru renovare pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 22:00!

CSM Reșița – CSC Dumbrăvița. În tur: 0-0. Meciul a intrat în prelungiri la scorul de 1-1. Oaspeții s-au calificat după 4-2 la loviturile de departajare.

ACS Suporter Club Oțelul Galați – Dante Botoșani 3-0. În tur: 1-1.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.