MINAUR, la ultimul derby din acest an în fața propriilor spectatori!

minaurMâine, cu începere de la ora 18:00, HCM Minaur își va lua la revedere de la proprii suporteri, derby-ul cu Steaua fiind ultima partidă jucată de campionii României pe propriul teren în anul 2015. Meciul de mâine se va disputa în cadrul etapei cu numărul 17 din Liga Națională, a patra din retur.

În ultimul meci jucat în campionat, duminică, HCM Minaur a pierdut pe terenul celor de la CSM București, scor 34-18, în timp ce oaspeții noștri de mâine s-au impus pe propriul teren în fața nou-promovatei CSM Ploiești, scor 34-30.

În clasamentul momentului, cele două echipe sunt despărțite de șase puncte. CSA Steaua Alexandrion București se află pe locul 5 cu 29 de puncte, în timp ce HCM Minaur este pe poziția a zecea, cu 23 de puncte acumulate în 16 jocuri.

În meciul tur, disputat la Chiajna, CSA Steaua Alexandrion București și HCM Minaur au terminat la egalitate, scor 29-29, după ce la pauză bucureștenii aveau un gol avantaj, scor 17-16.

Partida de mâine va fi arbitrată de cuplul Barbu – Badiu din Cluj-Napoca, în timp ce observator din partea Federației Române de Handbal va fi domnul Doru Dordea din Sibiu.

Ultima partidă pe care o va disputa HCM Minaur în 2015 va fi vineri, începând cu ora 19:45, când HCM Minaur va juca la București în compania CSM-ului în cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

sursa:miaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.