Misiunile jandarmilor maramureșeni în acest sfârșit de săptămână

jandarm

Pentru ca manifestările din spațiul public, ce vor avea loc și în acest sfârșit de săptămână în județul nostru, să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice, vor menţine o legătură permanentă cu organizatorii de manifestări pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a acestor evenimente, dintre care amintim:

În ziua de 19.09.2020, între orele 15:00-17:00, pe stadionul Arena Zimbrilor se va desfăşura meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Ştiinţa Baia Mare şi C.S.U. U. Cluj Napoca, din cadrul Cupei României.

În aceeași zi, între orele 17:00-19:00, pe Stadionul Viorel Mateianu, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare – C.A.O. Oradea, meci din etapa II din Liga a III- a.

Tot în acest sfârșit de săptămână, Asociaţia Rotary Club Baia Mare va organiza în ziua de 19.09.2020, între orele10:30-12:00, marșul „Promenada inimilor”, eveniment ce se va desfășura pe traseul Câmpul Tineretului – Parcul Regina Maria din Baia Mare.

Asociaţia crescătorilor de cai din România, în ziua de 19.09.2020, între orele 08:00-17:00, va  organiza întâlnirea crescătorilor de cai, eveniment în care se va desfășura un concurs ecvestru, care va avea loc în sat Săsar, în zona numită După Râu.

De amintit este faptul că, în această perioadă este în desfășurare campania electorală pentru alegerea primarilor, iar în acest context, jandarmii vor fi prezenți la toate manifestările publice de acest gen de pe raza județului Maramureș.

Chiar dacă aceste evenimente se vor desfășura în conformitate cu normele în vigoare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, noi vom fi prezenți la datorie pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță.

Recomandăm participanților la evenimentele ce se vor desfășura pe raza județului nostru să respecte indicațiile organizatorilor şi măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov2, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale, să supravegheze copiii și să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.