Nebunie în Baia Mare: Minaur s-a calificat în finala Cupei României! GALERIE FOTO

meci0HCM Minaur a câștigat în fața echipei HCM Constanța, scor 25-24, iar mâine vom juca finala ! La pauză, HCM Minaur a avut un avantaj de două goluri, scor 13-11.

HCM Minaur a început excelent meciul, marcând primele trei goluri ale întâlnirii (scor 3-0 min. 5). Această diferență de trei goluri s-a păstrat pe aproape toată durata primului act. La finalul primei reprize, HCM Minaur a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, scor 13-11.

Oaspeții au început mai bine repriza secundă, anulând rapid avantajul avut de Minaur la pauză (scor 15-15 min. 35). Egalitatea s-a păstrat până cu opt minute înainte de final, când constănțenii intră pentru prima dată în avantaj (scor 19-20). Mai mult, oaspeții s-au distanțat chiar la trei goluri, cu cinci minute înainte de fluierul final, însă HCM Minaur a avut o revenire de senzație, iar la ultimul atac, Steffen Stegavik a marcat golul victoriei care o duce pe echipa noastră în finala Cupei României.

FINALA SE JOACĂ MÂINE, DE LA ORA 17:00

Mâine, HCM Minaur va juca finala mare a Cupei României, împotriva învingătoarei dintre HC Odorhei și Energia Tg. Jiu. Meciul începe la ora 14:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.