O POLIŢISTĂ MARAMUREŞEANCĂ VA PARTICIPA LA ETAPA FINALĂ A CAMPIONATULUI DE TENIS DE MASĂ AL M.A.I.

politieO poliţistă maramureşeancă va participa la etapa finală a Campionatului de tenis de masă organizat de Ministerul Afacerilor Interne în perioada 04 – 09 aprilie la Bistrița Năsăud.

Agentul de poliţie Bella Violeta, din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi, s-a clasat pe locul I la faza zonală de tenis de masă desfăşurată în perioada 25.02 – 26.02.2016 la Cluj Napoca.

Poliţista maramureşeancă se dovedeşte a fi o performeră la mai multe sporturi. Ea s-a remarcat şi la finala Campionatului de Unifight al M.A.I. organizată în anul 2014 la Bacău, când  după ce a parcurs o pistă cu obstacole în lungime totală de 60 m, urmată apoi de luptă liberă în ring folosind tehnici şi procedee de lovire, proiectare şi luptă la sol, a obţinut medalia de aur la stilul  full, locul III la stilul light şi medalia de bronz la categoria sub 60 kg.

În acelaşi an a reuşit performanţa de a obţine locul II şi medalia de argint la categoria -60 kg la etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş îi urează poliţistei succes la competiţia care se va desfăşura la Bistriţa, unde va concura cu reprezentantele din judeţele Argeş, Botoşani şi Vrancea.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.