Pandurii Tg.Jiu – CFR 1907 Cluj 0 – 1

cfrPandurii Târgu Jiu a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa CFR Cluj , într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Piccolo, în minutul 90+2, cu o lovitură cu capul din faţa porţii.Vasile Miriuţă, aflat la primul succes oficial pe banca CFR-ului, a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru această victorie nesperată.

„A fost un succes meritat, am întâlnit o echipă bună cu jucători valoroşi. Ţin să-mi felicit jucătorii pentru această victorie. Noi jucăm fiecare meci la victorie. În minutul 90 mă mulţumeam şi cu un egal, dar a venit faza următoare şi am reuşit să încriem golul victoriei. A fost o descătuşare pentru jucătorii mei. Sunt mândru că îi antrenez pe aceşti băieţi”, a spus Vasile Miriuţă la Digi Sport.

Antrenorul CFR-ului a vorbit şi despre situaţia financiară a echipei, oficialii asigurându-l că s-au mai rezolvat din aceste probleme şi că clubul va primi cu siguranţă licenţa pentru sezonul viitor.

„Am vorbit cu domnii Paszkany şi Mureşan şi mi-au transmis că s-au mai rezolvat din probleme noastre. Am înţeles că s-a rezolvat şi problema licenţei, 100 la sută o vom lua”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.